søndag 10. april 2011

MUSIKALTURNÈ

Nok en turnè er godt i gang! Det er nå Rønningen sin musikal, Rock My Soul som er i full fokus. I skrivende stund befinner jeg meg i selveste Bergen by, hos godeste Camilla. Det har vært noen lange dager den siste uken, men fy så flotte! I natt skal vi sove litt rundt omkring i Bergen, og Elisabet, Edel Kristine, Åsmund, Arne Benjamin, Sølve og jeg skal sove hos onkelen og tanten til Elisabet, som forsåvidt også er pappaen og mammaen til Leder-Mari! HYGGE!

Hele forrige uke var satt av til musikaløving, og det var noen produktive dager med god stemning og fint tempo. Onsdag var det premiere, en flott forestilling som toppet seg på forestilling nummer to. Videre var det avreise torsdag morgen, da turen bar rett til Sandefjort og forestilling i Hjertnes Kulturhus. Med hele Landsmøtet til KFUK-KFUM var dette en veldig trivelig og stas opptreden, med god respons, mye liv og masse fint kjentfolk i salen. Godt var det! Videre bar turen til Kristiansand, med litt shopping og svært trivelig sosialt samvær på en frikveld ved et leirsted litt utanfor byen. Videre dro vi videre til Stavanger og musikal i idrettshallen på Ynglingen. Masse publikum, og svært god stemning! Med hele kjæreste Tempo Tweensa mine tilstede, på "tilfeldig" turné, var dette en kveld jeg sent vil glemme. Den toppet seg med å besøke søteste Ingrid og Ragga på Solborg fhs, og med full omvisning og koseprat ble dette en veldig fin kveld. Natten ble tilbrakt på deilig hotell i Stavanger, sammen med fineste Live. Veldig koselig selskap, deeilig seng og finfin frokost på morgnen. Stavanger var FLOTT!

Bergen føles også veldig bra, og jeg liker svært godt tanken på at turen bærer videre til både Førde, Ulstenvik og Gjøvik. Det skal bli koselig å få sjekke inn hos både Edel og Sølve i hver sin bygd, og fortsette turen med flotte flotte Rønningen. Det er så koselig og fint å få tilbringe tiden med litt Rønningen folk, i forhold til vår tidligere ellers travle hverdag. Musikalturné er nesten litt ferie synes jeg! Deeilig vær, fine folk, god og usunn mat, men god stemning og fin muskk dagen lang!


Det er verdt å nevne at musikalen vår er å anbefale i stor grad! Plakaten er kanskje ikke den fineste, men vi snakker faktisk 55 minutters kvalitetsunderholdning av høy standard!

"Beste musikalen i Rønningens historie!" - Randi Høeg, Inspektør

Hvis noen skulle lure, så ser turnéplanen for "Rock my soul - Da rocken traff kirken" slik ut:
Onsdag 6 april: 1800 og 2030 Aulaen Rønningen FHS, Oslo
Torsdag 7 april 2000 Hjertnes kulturhus, Sandefjord
Lørdag 9 april 1900 Ynglingen, Stavanger
Søndag 10 april 1900 Førde FHS
Tirsdag 12 april 1900 Sjøborg kulturhus, Ulsteinvik
Onsdag 13 april 2000 Gjøvik kino, Gjøvik

Ellers går ting fint! Jeg ser frem til påske og litt hjemmetid, merker jeg savner Asker litt fortiden. Skjer mye på hjemmebane med tanke på gamlehuset og diverse, mye spennende og nytt i vente. Fikk akkurat vite at Ragnhild kommer hjem til påske også, i tillegg til noen av Australiafarerne! Det varmer hjertet, skal bli fint!