lørdag 4. september 2010

MERK:

PREMIEREDAGEN FOR TEN SING NORWAY KONSERTEN ER SATT!

24 OKTOBER KLOKKEN 15.00 og 19.00!

RØNNINGEN FOLKEHØGSKOLE
MYRERSKOGVEIEN 54
0495 OSLO

PS: Jeg liker post!

fredag 3. september 2010

UKEREVY

Enda en uke har gått og dagene har vært fylt med mye morro! Vi har vært på langtur i nordmarka, og lagt bak oss hele fire mil på tre dager. Vi har hatt trivelige allsangkvelder, spist mye god mat og jeg har slått alle mann alle i kortspill. Vi har sovet tett i tett i lavo og jeg Caroline har blitt faste anføtes-i-en-seng partnere. Jeg har det finfint og dagene går med linjetid, stasjonsundervisning og mye dans, sang og morro! TSN er en danseglad gjeng, og her om dagen hadde vi styrke-danse workout, som igjen ble repetert i går.

I kveld braker det løs med "åpningshow" -en presentasjon av alle linjene. Alle har forberedt et nummer, som nå er under intens perfeksjonering. Vokal føler presset etter å ha lagt lista høyt på diverse minikonserter, og slår på stortromma med både tonebøler, vamp, beat og 5 stemt på Gimme gimme gimme! TSN skal presenteres med en flott fellesdans, i regi av vår kjære Edel Kristine. Etterpå skal finstasen på og det er tid for festmiddag. Måtte det bli liv!

Helgen går til med byrebus, og ellers er søndagen helt fri. Jeg planlegger å komme hjem en liten tur, si heiheei og få rasket med meg litt småting.