onsdag 6. oktober 2010

KRYSTALLKLARE DAGER

Nå er det høst og studieuke her på Rønningen. Vi har tett opplegg med laange undervisningsbolker, og lange, mørke og koselige høstkvelder. Skolen er nå helt tom, og det er både veldig rart og deilig på samme tid. I morgen farer vi alle hvert til vårt, og skal være borte fra hverandre i fire dager, før det er på'n igjen! De fire første dagene fra hverandre på 6 uker, mon tro det skal bli trist å ikke spise frokost i spisesal med maange andre.. Stemningen her på huset er per dags dato litt lav, grunnet så mangt, men vi er ved godt mot og ser veldig frem til full rulle, tjo og hei -fra mandag av! :) Nå er det ikke lenge til premiere, og ting begynner å ta veldig form. Meen det skal sies at det fortsatt er mye som skal gjøres før vi kan puste lettet ut, og klappe oss selv på skulderen. Det skal bli deilig!

Idag fyller vår kjære Camilla år, og det er en finfin dag! Selvom det regner, er Camstar ved godt mot; "Haloo, det er jo akkurat som hjemme!" Ja, for Camilla er nemlig fra Bergen by, og det er noe alle vet! Igår var det Mari T sin tur til å bli feiret, og det ble med både sang, dans og morro mellom undervisningsbolkene. Kvelden ble avsluttet med et veldig koselig te-og-brettspill-selskap, i Maris ånd. Mandag var det Hanne som fylte år, og det ble full rulle med både lek og morro i "Hannes time!" -Hanne i sitt ess! Noen virkelig trivelige bursdager har det vært!
Lørdag hadde vi vår første fridag på noen uker, og det var fantastisk deilig å puste inn litt annet enn Rønningenluft, selvom den er klarest her i åsen!

Til tross for at det er mye som skjer rundt oss nå, og ting går i ett, kan jeg ikke unngå å si at TSN er blitt en virkelig god storfamilie! Vi har det så veldig veldig koselig sammen, og dagene er fullle av latter, tanker, gode samtaler, lek, sang, fnising, tårer og morro!!
Takk for at jeg får oppleve dette med dere.


Edel Kristine og jeg hadde helt tilfeldig kledd oss nesten heelt likt her om tirsdagen, og det måtte feires med en god klem!


Dette bildet er til ære for min kjære, sårt savnede pus, fordi den har nemlig en dobbeltgjenger her på Rønningen. Til min store glede! Hurra for at jeg får to gode Tutta'er!


Dette er vår vakre utsikt fra tredje egt. MAGISK!

Og et bilde av FAIRTRADE, kun fordi det er så bra!!

mandag 4. oktober 2010

EN TO TRE, SMIL!

LITT BILDER PÅ EN REGNVÆRSMANDAG!

Ivrige jenter på skolebenken. Caroline, moa og Elisabet!Finstasen er på! Edel Kristine, Hanne og Mari T. Hei Petter!
Dramaøvelse number one! Åsmund, Dag og Joakim!
Trivelig korøvelse en vakker dag på Rønningen!
O' gode Storo! Smooth smooth smoooothie, Caroline og Edel Kristine!
Hurra for Edel som ble hele nitten år! Søvle, jeg og Pål smiler bredt på en dag som denne!
Vi er smoothe! Edel Kristine den fine!