lørdag 26. februar 2011

MANGE ORD!

Det må være lov og prøve å være fastblogger, og ingen skal si at jeg ikke prøver. Lenge leve skippertak! Joda, her kommer det i hvertfall en liten oppdatering over hva som har skjedd disse første måndene i det nye året.

Kan jo starte med starten. Det nye året ble innvilget med en flott overtrått ankel dagen før nyttårsaften. Beitostølen var plassen, og til tross ble det tre fantastiske dager i dette fjellparadiset. Med aking, innekos, jenteprat, hekling, godt i glasset og fin mat ble dette en knallstart på det nye året.

Allerede den tredje dagen i året bar det tilbake til skolehverdagen, og det føltes fint å se alle kosefolkene igjen! De første ukene ble brukt flittig til turnéplanlegging, undervisning, studietid og mye MYE øving. En litt kjedelig tid ble det, ettersom jeg vakkert klarte å tråkke over igjen, flott og elegant på parketten i 2. egt. Med legevakt, krykker, skinne og alt som hører med, var det heldigvis ikke brudd, -og jeg var betydlig bedre etter litt over en uke på krykker.

I tillegg en travel hverdag var det mange særs koselige arrangementer på gang fra skolens side, blant annet tvillingkveld og nyttårsball! Dette ble to store fine happenings, to minneverdige kvelder. Tvillingkvelden tilbrakte jeg som skadet sammen med kjære Elisabet. God venn som hun er, gikk hun i sympati sammen med meg på krykker, og med bandasje rundt hode og blått øye. Vår historie ble til, og vi var et tvillingpar som hadde syklet på vår kjære tandemsykkel, og blitt påkjørt. Kvelden ble tilbrakt med hvert vårt ben på en stol, i klagende stil. Morro var det! Takk til tålmodige Elisabet for legevakt-følge og alt som hører med når man går på krykker i trappeparadis.

Videre var det nyttårsball. En fullstendig gjennomført kveld, i skikkelig Las Vegas stil. Jeg var heldig, og fikk en veldig fin Sindre som kavaler, og klarte meg fint på stiletter denne første dagen uten krykker! Takk til Sindre for en god arm å holde i, og for en fiinfin kveld.


Ettersom ankelen ble bedre var ting på vei oppover. Det er stusselig å gå på krykker på en skole full av trapper. Og det er ikke tull at når det fysiske svikter mot all annen motivasjon, er det en svært kjedelig faktor i en hverdag som krever full konsentrasjon og fokus. Men ting ble fort bedre, og jeg var ved godt mot! Blant annet sang jeg duettpå interpretasjon sammen med Dag, til en forandring. Han utfordret meg for leenge siden, men nå føltes det litt riktig! Koselig var det, ja faktisk.

Med nyåret laget jeg meg også noen flotte store-ord nyttårsforsetter. Kort oppsummert går jeg inn i nyåret med et ønske om å forvente mer av mine egne forventninger. Jeg skal tørre og la meg inspirere, og jeg skal ta vare på det jeg opplever. Fange øyeblikkene! Jeg skal legge merke til de små øyeblikkene og de magiske øyeblikkene, og jeg skal bruke dem, nyte dem og være taknemmelig for dette enestående øyeblikk. Kall det gjerne litt hverdagsfilisofi! Også skal jeg bli bedre til å gi komplimenter og bruke trapper fremfor rulletrapper der det er mulig.

Ja, ihvertfall. Etter noen intensive uker på Rønningen var det igjen tid for turnéliv. Denne gangen med Norge som reisemål! For å få dekket enda mer av vårt langstrakte land ble vi nå delt i tre. Syv stykker på hvert team! Første stopp var for KLEINTEAM Nordland krets, og Lødingen. Her hadde vi konfirmanthelg, med rundt 100 livlige konfirmanter. Vi hadde seminarer som dans, drama, minikor friluftsliv og klovneseminar. Og elles fellesaktiviteter som felleskor, bibeltime, fellesdansing og en times konsert. Vi syv på kleinteam var etter en intensiv helg passe utslitt, men FOR en helg. Vi fikk utrolige ting til å skje i Lødingen! Etter denne helgen bar det videre rundt i Nord. Vi reiste veldig mye rundt, med tidlige mogener og sene kvelder. Vi hadde Ten Sing øvelser, konserter og konfirmantopplegg i både Øksnes, Andenes, Svolvær og Vågan. Under oppholdet i Svolvær var jeg så heldig å få tid til å besøke kjæreste Ragnhild på hennes folkehøgskole, og det var veldig, veldig koselig. Masse fine folk, flott sted og fin jente! Etter syv dager på reise hadde vi syv på kleinteam fylt kvoten for Ten Sing-glede i denne delen av Nordland, og nå bar det til Hamarøy for show og diverse sammen med resten av gjengen. Det er mye å si etter en fantastisk Norgesturné, men det holder med en kort oppsummering i kronologisk rekkefølge!

21.-27. januar
Turné i Nordland krets

28.-29. januar
TSN på Hamarøynatta (med SHOW)
En natt i en hall stappfull av glade Ten Sing ungdommer. STEMNING!

30.-3. februar
TSN i Oslo og omegn
Vi var på besøk til Asker Ten Sing, og dette var en mandag jeg sent vil glemme. MAGISK.
Også er Elisabet blitt 20! HURRA!

3. februar (kl.20.00)
TSN-SHOW på Rønningen

4.-6. februar
TSN på Vintertreff i Arendal (med SHOW)
Med kanonballturnering, et svært vellykket korseminar med Elisabet, "et forrykende show av en annen dimensjon" og mye bra folk er dette en helg som ga mye!

7.-10. februar
Turné i Sogn og Fjordane krets
I LOVE Florø Ten Sing, Crazing. YOU CAN DO IT!
En times konsert og fullt konfirmantopplegg hver dag, samt TS-seminarer på kveldene. Marte, du er så bra! Takk for fine dager.


11.-13. februar
TSN på Vintertreff i Florø (med SHOW)
BRA FOLK, BRA OPPLEGG, OG ET AV VÅRE BESTE SHOWPRESTASJONER!

15.-17. februar
Turné i Haugaland krets
Mye bra KM-folk, RADIO-OPPTREDEN og hele gjengen samlet! Konsert for Eldreforeningen, TS-øvelser og god stemning. Oppskrift på vellykkede dager.

18.-20. februar
TSN på oppstartshelg i Bømlo (med SHOW)
Her var det oppstartshelg av Ten Sing Bøblo i full regi av TSN. For en gjeng, for en helg. Med show og konserter samt kjøpesenter promotering for alt det er verdt, ble dette en helg av de sjeldne. Lykke til videre TS Bømbo, dere rocker!

Nå er det ferie, eller studieuke igjen som det så fint burde hete. Jeg har ikke lyst til å si så mye om meg som student, annet enn at ting både tar tid og er svært utfordrende for en ustrukturert og umotivert jente på 19. Ellers er det verdt å si at jeg på disse vakre dager både har kjøpt meg macbook, fått øresus og streptokokker. Også har jeg vært hos legen, på kafe med Guro, sett på VM og gjort alle de tingene jeg ellers ikke har tid til. Jeg er storfornøyd med livet og likeglad!