tirsdag 8. mars 2011

EN DAG I MARS


Folkefest, studieliv, korøvelser, sportY, mafia, elevkveld, evaluering, musikkteori og bollebaking! Dette er bare litt av det fine som hverdagen her på Rønningen består av. Dagene er fine og innholdsrike med lange varme kvelder med te, oppgaveskriving og Sigvart Dagsland. 3 egt er fortiden et veldig fint sted å være! Mye liv, god musikk og tekende studenter. Med kjeks-oppmuntringer og mye latterpauser er livet som student nå faktisk ikke så aller verst. Ting går fremover, og nå er det bare 2 dager til innlevering, og 2 dager til avreise!
.
Showet er nå oversatt til engelsk, og vi håper Tyskland, Ungarn og England er klare for liiv! Dette blir bra! I går hadde vi første gjennomgang , og det gikk overraskende bra. Showet har nå 23 nummer, der vi har fått en ny dans og 2 nye sanger inn. Turning point - Toto og Firework - Kary Perry er nye på setlisten for dette showet, og nå er det solotid for min del. Firework blir utfordrende og nervepirrende, men spennende!
Mandag morgen farer hele gjengen til Tyskland for en stappfull uke der. Vi skal ha showet flere ganger, samt TS-øvelser og endel seminarer. Deretter bærer turen videre for tilbake til Ungarn for Team Kanin, og til England for Ul10mateam. Planen for Ungarn er tettere enn tettest, og vi gleder oss stort.

Videre har jeg fått ny bag: Den er veldig fin, bringebærrød og matcher mitt nye etui til min nye mac! Hurra for bringebærrød og nye ting!

NY MAC. JEG ER KRY OG SVÆRT FORNØYD MED INNVISTERINGEN.

Ellers vil jeg minnes min fine vinterferie, med et idyllisk harmonisk kafèbesøk med Guro.

Vinterferien ble videre fylt med en herlig dose pencilin og andre medikamenter, der jeg hadde en herlig omgang med streptokokker og øre-sus disse feriedager. Øresusen har gått over ting en lav pipelys som jeg lever i troen om at snart skal forsvinne. Jeg lever i sus og dus!

I morgen har verdens fineste mamma bursdag, og jeg har opptil flere overraskelser på lur. Jeg føler at solen kommer til å skinne, og dagen blir VAKKER! Like vakker som min mamma som fyller fine år!

Vet du hva? Jeg er sørenmeg et fint liv! Takk for det.