søndag 31. oktober 2010

HEIA!

Idag er det søndag, og vi har skrudd klokken en time tilbake. Til alles glede! Det blir ikke så mye tid til søvn her på Rønningen, men nå er klokken masse, -og det er heelt stille! De siste dagene har gått til team jobbing, med forberedelse av skolekonserter, seminarer, innstudering og liknende. Fredag kveld var en veeldig fin kveld, der vi så på Løvenes Konge. NOSTALGI sier nå bare jeg! Natt til lørsdag var jeg på overnattingsbesøk på rommet til Caroline og Edel Kristine. Det var VELDIG koselig, og vi fikk testet ut de nye soveposene våre! Caroline og jeg - anføtes i en seng, -vi sov supergodt! -Takk for plass i sengen din, Caroline den fine! Det må gjentas.
I går kveld fikk vi tid til en tur på høstreffet til OAK! Der var det god stemning og vi koste oss veldig! Det har også blitt tid til en tur til "The big O", Storo, for å kjøpe det nødvendige (oog litt unødvendige) før i reiser på turnè!!

Foor, i morgen braker det løs, og vi gleder oss stort! Jeg med mitt "Team Mari" reiser fra Rønningen i 10-tiden i morgen, for så å lande i Standsted, England i morgen ettermiddag. Da reiser vi videre til Camebridge der vi skal være i litt over en uke. Videre flyr vi til Budapest, Ungarn hvor vi skal være i enda 10 dager. Turneen vår avsluttes på Ten Sing kurset her i Oslo, hvor vi skal ha seminarer og drive kurset hele helgen. Vi gleder oss stort, selvom det skal blir veldig rart og trist og ikke være hele gjengen sammen.

Team Else består av:
Edel Kristine
Anja
Caroline
Elisabet
Hanne
Andreas
Arne Benjamin
Børge
Petter
Pål André

DERE VIL BLI SAVNET!

Team Mari består aav:
Camilla
Mari N
Mari T
Sølve
Åsmund
Dag
Joakim
Aurora
Hanna
Sindre
Maja

Nåå skal jeg hjem en tur! For å klippe meg, og for å spise lunj på Leangkollen med Mams, Christoffer og Merete! Det skal bli koselig!


Oog, se hva jeg fant på PC-en min etter pausen i en litt tung og bibeltimee? Hurra for at Edel Kristine er så fin!