fredag 27. august 2010

FIN HVERDAG!

En uke er snart forbi, og jeg liker min nye hverdag svært godt! Dagene har vært fylt med mye sang, musikk og kor i tillegg til at TSN er en serdeles sprek gjeng, som er ute å jogger hver eneste dag! Måtte det vare. Vokallinjen gjør fremskritt og hadde allerede etter kun to øvingsdager en liten minikonsert. Med trampeklapp og ståpels var selv ditigentproffen MARTIN ALFSEN meget stolt og kry. Torsdag hadde vi TSN kickoff der hele gjengen var samlet, sammen med ledere og lærerer. Vi hadde teamleker, og testet koret -der vi endte med å stoppe på 10-stemt. I går var vokalkoret en tur i Oslo by, der vi med sjefsmartin i front var innom diverse musikkforetninger, noteforlag ol. Vi toppet det hele med en liten spontanopptreden i Karl Johan, og tjente den nette sum av 48 kr. etter ca 10 minutters sang. Trivelig opplevelse! Kvelden gikk til program i regi av de ansatte, avrundet med tidenes opptreden av vår egen hovedleder MARI.

I dag bærer det på en firedagers markatur, og vi gleder oss stort. Vi har hørt mye fint om denne turen, så til tross for elendig værmelding har vi motet oppe! Nå er matpakkene smurt, sekken pakket og skoene knytt. Hade så lenge! :)

mandag 23. august 2010

KLAR, FERDIG, GÅ!


Daa var vi i gang! Herved er jeg blitt et ekte medlem av TSN 10/11 og elev ved RØNNINGEN FOLKEHØGSKOLE! Vi på TSN har flyttet inn i det såkalte "kråkeslottet" eller hybelhuset, der alle 22 er blitt fordelt over 3 etasjer. Jeg har fått en fint lite rom som jeg deler med to andre finfiine jenter, og er vel installert i overkøya! Bildene er på veggen, klærne i skapet og russelua på sengehjørnet. Elisabeth og Anja har pyntet med boybandkalender og potteplante, og rommet er nå en fin blanding av Trondheim, Ås og Asker. Jeg har en heelt egen nøkkel, chip til fraværregistrering og et eget navneskilt. Jeg har offisielt flyttet ut! ..Men det finnes kun et ordentlig HJEM! To dager har gått, men jeg føler vi har vært her i en evighet. Med masse flotte folk, strålende vær og en drøss med inntrykk kan jeg ikke vente med å komme ordentlig i gang. Jeg har hatt min første linjetime på VOKAL, og jeg tror dette blir veldig gøy og spennende, men likevel utfordrende og lærerikt! Vanvittig mye flinke folk og lærere, man merker at folk vet hva de driver med. I dag har vi hatt en drøss med bli-kjent leker, gått tur i skogen og grillet i sola!

En gammel traver av en lærer garanterte at 70% av oss kom til å legge på seg 10 kg i løpet av skoleåret.. Men den gang ei! Med mot i brøstet og vett i panna, vi jentene på huset har inngått en pakt! Pakten blir presentert senere, og vi skal ha en flott sermoni der alle skriver under. Vi skal også kåre måndens "runner", åltså den som løper rønningrunden flest ganger på en måned! Men for all del, vi skal kose oss.

Nå er det natt og tid for å lalle. Lang dag i morgen!