onsdag 24. november 2010

UPDATES!

Åå, gode gode hverdag! I skrivende stund har jeg mye å formidle! Siden sist har det skjedd vanvittig mye, men dog har jeg ikke klart å fått skrevet noe. Bilder kommer senere, men nå skal dere få høre. Jeg tar det i kronologisk rekkefølge!

Først og fremst, vi har vært på turnè! Mitt team, som nå har fått et navn, TEAM KANIN (forklaring følger), har vært på reise! Vi har fartet rundt i England og Ungarn, og det har vært tett mellom de magiske øyeblikkene. England var spennende, rått og krevende på samme tid. Vi hadde endel fri, noe som ble utfordrende på mange måter. Det ble mye intensiv øving mellom småopptredner på barneskoler og liknende. Vi ble godt kjent med Comberton og Histon TS, som vi mot slutten hadde seminarer og konsert sammen med. Vi ble kjent med Ten Sing ildsjeler, og følelelsen av å ha gjort en forandring. Vi fikk en fantastisk dag i LONDON BY, med shopping, musikal, starbucks, middag og hele pakka! Musikalen ble WE WILL ROCK YOU, som vi fikk til en fantastisk billig penge, takket være vår kjære kontaktperson -Sally . Det var rått og en virkelig opptur i en ellers meget hektisk øvingshverdag. Vi kjørte fancy buss i Londons trange gater, underground og følt oss frie og franke i storby!! Jeg ble både borte og funnet igjen, men likeglad i en så fin by! England var svært lærerikt og minneverdig.

Før jeg forteller noe mer turneen i Ungarn, må jeg introdusere dere for Kaninsangen, og derav teamnavnet - TEAM KANIN.
Vårt kjære teammedlem, Joakim, laget nemlig som 5. klassing en sang, som går omtrent sånn her:

Du er grei,
ja du er grei.
Hele verden liker deg.
Du er vakker,
du er fin.
Du er snill som en kanin,
snill som en kanin.

MELLOMSPILL MED DANS!

Du er konge,
du er best.
Vi feirer med en kjempefest.
Du er vakker,
du er fin.
Du er snill som en kanin,
snill som en kanin.

Med fengende melodi og enkle akkorder ble dette en kjapp hit innad i gjengen, og med dans og hele pakken, er vi nå blitt til TEAM KANIN. Vi har faktisk en helt egen lek også, BUNNY BUNNY, så det er svært trivelig. Om noen lurte, er sangen allerede på vei ut i Ten Sing Norge - etter at det ble brukt på singspiration på TSKurset!!
DETTE ER MITT FINE TEAM KANIN!

Videre må jeg fortelle litt om Ungarn. Ungarn var nemlig også helt fantastisk! Faktisk har vi konkludert med at Ungarn var hakket bedre enn England, selvom det ikke er noe som behøver å sies. Men i Ungarn skinte solen på oss hver eneste dag, og i Békéscsaba var det ikke annet enn god stemning. Takket være hele KIE-huset hadde vi ti dager vi sent kommer til å glemme. Maken til åpne, omsorgsfulle og takknemmlige mennesker skal man lete lenge etter. Det kom Ten Singere fra andre siden av Ungarn for å delta på seminarer med oss, og det ble en tårevåt avskjed da de dro. Timeplanen var proppfull av konserter av alle slag, og det ble både ett og to ekstranumre. Vi hadde omkring to konserter om dagen og det var svært stas! Med mye interessant mat, mange inntrykk og mye morro var Ungarn PERFEKT! For å nevne noe hadde vi konsert i en SVÆR katedral en søndag, med både norsk og ungarsk nasjonalsang. Senere fikk vi omvisning og var oppi tårnet, som ble et magisk øyeblikk at de få, -med solskinn, utsikt, gitar og kaninsang. I Ungarn følte jeg presset fra mang en leder, oog ble jommen solojente over kvelden. Dritskummelt, men nå har jeg gjort det og.
Ungarn kommer aldri i glemmeboken, vi skal tilbake!!

Sist helg hadde mitt team Ten Sing Kurs i Voksen kirke. Vi var slitne alle mann etter turnè, men det ble en finfin helg! Sølve og jeg tro til på direksjonsseminar, og det virket som om det var noen svært fornøyde deltakere som dro hjem søndag ettermiddag! Evaluerinskjemaene viste det samme, og vi er stolte ledere alle mann! Selv debuterte jeg både som forsanger og instruktør, og det var både spennende, skummelt og lærerikt!

Lørdag kveld fikk vi endelig se de ti etterlengtede gullene vi har savnet så sårt, og etter 20 minutters tektisk gjennomgang og lydsjekk var det igjen tid for SHOW! Etter å ikke ha stått sammen på scenen på over en måned må jeg si meg mektig imponert over mang en levering. Adrenalin var hvertafall ikke mangelvare!

Noen av oss var så heldige og fikk avslutte en lang helg med en fantastisk høydare; SIGVART DAGSLAND i Oslo konserthus! Det var en magisk halvannen time, og en perfekt avslutning på en intens periode. Takk til Ottar Nesje for gratisbilletter, -jeg er blitt sjelefan!

Denne uken heter noe så fint som "STUDIEVEKE!" Hadde det bare vært så lett. Å være student er vanskelig både når det kommer til det ene og det andre. Menjoda, i dag er det onsdag, og hittil liker jeg å tro at jeg har hatt praksis! Jeg har vært på både Asker Ten Sing- og Tempo Tween Sing øvelse, og det føles veldig bra.
I skrivende stund sitter jeg i et varmt hus, med stearinlys på bordet og Sigvart på full guffe! Det har vært en fin dag med lagersalg og lunsj i Drammen, med Guro, Gyrid og Elin. Tenk så flott! Mams pusser opp kjøkkenet, og hun er både snekker, rørlegger og arkitekt på samme tid! Fint skal det være, og fint skal det bli. All ære til henne!

Jeg tenker at i morgen starter min studieuke, og jeg skal ha på vekkerklokke, og dra på lesesal! Jeg skal være veldig flink, -måtte jeg lykkes!